• Snelle levertijd Snelle levertijd
  • Offerte binnen één uur Offerte binnen één uur
  • Gratis drukproef Gratis drukproef

Vrolijk zomerpakket voor duizend werknemers van telecombedrijf

Voor Main Sales is het altijd mogelijk om op een flexibele manier om te gaan met aanvragen

De Vermaat Groep levert verse producten aan horecagelegenheden en bedrijfsrestaurants. Een van hun opdrachtgevers/partners wilde de werknemers verrassen met een zomerpakket dat Main Sales heeft samengesteld

Voor Main Sales is het altijd mogelijk om op een flexibele manier om te gaan met aanvragen. Zo is de Vermaat Groep al jarenlang een trouwe klant van Main Sales als het gaat om het leveren van promotieartikelen. Afgelopen zomer heeft een klant van Vermaat ervoor gekozen om zomerpakketten aan hun duizend werknemers te versturen. Main Sales leverde hier de producten voor.

Duizend pakketten met een zomerse inhoud

Robin Mulders, Inkoper bij Vermaat Groep, heeft in opdracht van hun opdrachtgeven/ partner, een grote speler in de telecom, samen met Main Sales de pakketten samengesteld. “Carolien van Main Sales is onze vaste contactpersoon wanneer we weer een leuk idee of een aanvraag vanuit een klant hebben gekregen. Gewoonlijk hebben we telefonisch contact en stellen we tijdens het gesprek al een groot deel van het pakket samen. Zodra we akkoord zijn met de inhoud en de prijs, worden de producten ook snel geleverd”, aldus Robin. “Voor dit pakket hebben we gekozen voor een jeu de boules-setje, een ijsblokjesmaker, cocktailset, opblaasbare voetbal en een tennissetje. De pakketten werden met groot enthousiasme ontvangen en we hebben zelfs nabestellingen gehad!”

Non-food artikelen bij dezelfde leverancier is handig en slim

Vermaat Groep is de horeca speler van eten en drinken voor horecagelegenheden. Maar vaak hebben deze locaties ook behoefte aan andere producten, bijvoorbeeld als promotiemateriaal of in de giftshop. Vanwege de expertise van Main Sales in dit soort artikelen, is de samenwerking met Vermaat een belangrijke schakel. Carolien van der Sluis van Main Sales legt uit: “Wij hebben voor de opdrachtgevers / partners van Vermaat heel veel verschillende soorten artikelen mogen verzorgen. Denk hierbij aan rugtassen, kinderschortjes, magneetjes, petten, noem maar op. Soms met en soms zonder bedrukking. Omdat wij Vermaat al goed kennen en hen vaker hebben geholpen met promotieartikelen, kunnen we snel schakelen en houden we de lijnen altijd kort.”

Verzenden van producten naar verschillende locaties mogelijk

Voor het zomerpakket was het handig om alle producten naar het Servicekantoor van Vermaat in IJsselstein te laten versturen. Vanuit hier konden er nog aanpassingen en toevoegingen aan de pakketten worden gedaan voordat het naar de ongeveer duizend medewerkers van het telecombedrijf gestuurd werd. Maar Main Sales kan ook de fulfilment geheel op zich nemen door zelf de pakketten te versturen naar verschillende vestigingen of zelfs naar de eindklant.